Nederland in de Tweede Wereldoorlog


                                      Disclaimer


De website is onafhankelijk en niet gebonden aan enig politiek denkbeeld of groepering.

Wij distantiėren ons van nazistische, discriminerende, revisionistische of xenofobe denkbeelden en overtuigingen.

Doelstelling van deze website is het uitdragen van historische feiten, vaststaande historische gegevens en het uitdragen en vergroten van de kennis t.a.v. de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en het vastleggen, bewaren en verspreiden van bekende en minder bekende gebeurtenissen en verhalen uit Nederland gedurende de Tweede Wereldoorlog.

De auteur van deze website aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Mocht U op- of aanmerkingen willen plaatsen kunt U daarvoor het op de website aanwezige mailadres gebruiken.

Alle teksten, documenten en foto“s zijn persoonlijk eigendom en mogen op geen enkele wijze worden gepubliceerd, verspreidt of op enigerlei andere wijze worden gebruikt zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de webmaster.

Meent U dat bij enige afbeelding sprake is van schending van copyright verzoeken wij U dit aan ons mee te delen. Graag horen wij van U de reden waarom U denkt dat dit het geval is.


De hier getoonde informatie wordt verzameld door de webmaster. De webmaster kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. De webmaster geeft geen enkele garantie voor de juistheid en compleetheid van de weergegeven informatie.

Ondanks het feit dat feiten, foto“s en documenten met uiterste zorgvuldigheid zijn geselecteerd en van teksten zijn voorzien, is het waarschijnlijk dat zich tussen deze informatie onjuistheden, onvolledigheden en/of verouderde informatie bevindt.© Copyright Sion 2002 - 2013
 Contact

 Credits

Gastenboek

 Disclaimer

 Home