Contact


De webmaster
a
a

a

Heeft U dezelfde interesse in het bewaren van verhalen uit de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust? Heeft U een persoonlijke missie, die U wilt delen met anderen? Heeft U onderzoekt verricht en wenst dit te publiceren?

Als U foto's, verhalen, ervaringen of documenten wilt delen met andere geļnteresseerden en Uw verhaal niet voor het nageslacht verloren wilt laten gaan, kunt U Uw bijdrage op deze website laten opnemen.

Uw verhaal, foto's en/of documenten hoeven geen betrekking te hebben op de op deze website verschenen gebeurtenissen, maar kunnen over hele andere gebeurtenissen in W.O.II gaan.
Neem contact op met mij en ik zal (uiteraard in overleg met U) bekijken of ook rondom Uw verhaal een webpage gemaakt kan worden. Ik zoek de betreffende informatie voor het maken van deze webpage en kan ik die niet vinden, zal ik Uw documenten of foto's opnemen op de website met de vraag om informatie, zodat ook anderen hierop kunnen reageren.

Met Uw steun kan deze website een bijdrage leveren aan het levend houden van de herinneringen aan de gebeurtenissen in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Gebeurtenissen die vaak in geen enkel geschiedenisboekje vermeld staan, maar de moeite van het bewaren waard zijn.

Indien u foto's wil opsturen, neem via het mailform contact met mij op zodat ik u mijn mailadres kan geven. Gelieve de foto en de gebeurtenis en/of personen op de foto zo nauwkeurig mogelijk omschrijven, zodat deze in de juiste historische context geplaatst kan worden. © Sion Soeters 2002 - 2013

 Contact

 Credits

Gastenboek

 Disclaimer

 Home